Főoldal Újdonságok Akciós termékek Rendes webáruház
 
A használat szabályai A használat szabályai

Regisztráció

A 'ScrapBolt - minden ami kreatív egy helyen' webshopban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges regisztráció.

Bármilyen áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnod a neved, a kívánt szállítási címet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges.

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat módosíthatod.

Személyes adataid megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni neked az általad megadott e-mail címre, amiben megküldjük a jelszavadat. A jelszó egy betűkből és számokból álló kombináció. Ezt a jelszót később módosíthatod a jobboldalon megjelenő 'Saját fiókom' menüpont alatt.

Megrendelés

A ScrapBolt webshopjában vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vegyék fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Ügyfélszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben.

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a hatályos ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a jobb oldalon található 'Bevásárlókosár' dobozban. A megrendelési folyamatot a 'Pénztár'-hoz gomb megnyomásával kezdheted el. A megrendelési folyamat a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladhatod, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. A rendelést jellemzően a rendelés leadását követő harmadik munkanapon átadjuk szállító partnerünknek. Ha olyan terméket rendelsz meg, amely rendelendő állapotú, felvesszük veled a kapcsolatot a szállítási várható idejéről.

Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel veled a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

A rendszer a megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küld, ez az e-mail nem számla, csak a rendelés beérkezéséről tájékoztat. A rendelés összeállítását követően e-mailben kerül elküldésre a számla (magánszemélyeknek elektronikus számla, üzleti vállalkozások számára nyomtatható .pdf).

Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a jobb oldalon található 'Saját fiókom' menüpont alatt a 'Megrendeléseim megtekintése' fejezetben bármikor ellenőrizheted. A 'Függő termékek' fejezetben azokat a termékeket találhatod meg, amelyek valamilyen okból nem kerültek szállításra.

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) vagy átutalással. Bankkártyás és PayPal fizetési igény esetén jelezd ezt a megrendeléshez írd megjegyzésedben.

Készpénzes fizetésre lehetőséged van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét. Az utánvétel szolgáltatás ingyenes.

Átutalás választása esetén a termékek postázását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Amennyiben törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezel, vagy rendelésed előrendelt termékeket tartalmaz, úgy az átutalást csak a számla megérkezését követően végezd el.

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: eDEA Kft. 11101105-13288145-01000003. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalod át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Folytatás